Deutsch English Magyar Romana

 

Partner Laywers

 

Kovacs Zsolt

 

MANAGING PARTNER

 

2011- avocat coordonator la Kovacs & Asociatii SCPA
2008- avocat fondator si coordonator la Kovacs & Olah SCPA
2006- studii masterat Drept Comunitar - Universitatea din Oradea Facultatea de Stiinte Juridice
2003- membru al Baroului Bihor
2003- membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
2002- absolvent al Facultatii de Drept din Cluj-Napoca din cadrul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir"
Domenii principale de expertiza : drept societar, dreptul muncii, drept comunitar, drept financiar-fiscal
Limbi cunoscute: romana, maghiara, engleza si germana

Marius Dehelean

 

AVOCAT PARTENER

 

Marius Dehelean a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca, in anul 2010.
A participat la numeroase conferinte si seminarii internationale, pe teme juridice organizate in cadrul UBB Cluj-Napoca.
A promovat examenul de admitere in profesia de avocat in anul 2010, fiind inscris in Baroul Bihor incepand cu anul 2011. Tot din anul 2011 este avocat colaborator in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Kovacs & Asociatii, in 2013 devenind partener in cadrul acestei societati.
Marius Dehelean are ca domenii principale de expertiza: Dreptul Societar, Dreptul Comertului International, Dreptul Comunitar al Afacerilor, Dreptul Consumului, Dreptul National si Comunitar al Concurentei, Dreptul Distributiei, Dreptul Asigurarilor, Dreptul Proprietatii Intelectuale, si Arbitrajul Intern si International.
Limbi cunoscute: romana, engleza si franceza

Anca Toiescu

 

AVOCAT PARTENER

 

Anca Toiescu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes -Bolyai, din Cluj-Napoca, in anul 2010.
A participat la numeroase conferinte, colocvii si seminarii internationale, pe teme juridice organizate in cadrul UBB Cluj-Napoca.
A promovat examenul de admitere in profesia de avocat in anul 2010, fiind inscrisa in Baroul Bihor incepand cu anul 2011. Tot din anul 2011 este avocat colaborator in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Kovacs & Asociatii , in 2013 devenind partener al acestei societati.
Anca Toiescu are ca arii principale de practica: Dreptul Muncii, Dreptul Securitatii Sociale, Dreptul Administrativ, Dreptul Contraventional, Fuziuni, Achizitii, Concesiuni si Dreptul Distributiei .
Limbi cunoscute: romana, engleza, maghiara si spaniola

 

 

Associate Lawyers

 

Hunor Kadar

 

AVOCAT COLABORATOR

 

A obtinut diploma de licenta in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept, in anul 2010.
A obtinut diploma de master in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept, specializarea Stiinte Penale si Criminalistica, in anul 2011.
Este doctorand in cadrul Scolii doctorale a Universitatii din Pecs, Catedra de Stiinte Juridice, specializarea Stiinte Penale Limitarea libertatilor fundamentale in procesul penal, incepand cu anul 2010.
A promovat examenul de admitere in profesia de avocat in anul 2011, fiind inscris in Baroul Bihor, incepand cu anul 2012.
Este avocat colaborator in cadrul Societatii Civile de Avocati Kovacs & Asociatii, incepand cu anul 2012.
Este asistent universitar asociat in cadrul Universitatii Sapientia din Cluj-Napoca, Catedra de Stiinte Juridice, incepand cu anul 2011, si tine seminarii la disciplina Drept Penal -
Partea generala.
Este autor a numeroase articole publicate in reviste de specialitate din tara si din strainatate (Caiete de Drept Penal, Studia Universitatis Babes-Bolyai, Revista Dreptul, Scientia Iuris, Jogelmeleti Szemle).
Domenii de specialitate: Drept Penal, Drept Penal al Afacerilor, Drept Penal European, Drept Procesual Penal, Criminalistica, Protectia drepturilor omului prin prisma Conventiei pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale
Limbi cunoscute: romana, maghiara si engleza.

 

"Bona causa nullum iudicem verebitur."